homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De la prima palma data ...din "dragoste"...la spital!!!-4

#58 2009-08-17 20:19:22

ruxanda_00
Full member
De la: :d
Inregistrat: 2009-08-08

Re: De la prima palma data ...din "dragoste"...la spital!!!

ei na dar ce e ? e din lumea interlopa de ti-e asa de frica?

#59 2009-08-17 20:22:06

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

ce pot sa-i fac eu ruxanda?? am 42 de kg, 1.60
cum pot face fatza daca ma loveste sau de ce sa-i pun pe ai mei intr-o situatie complicata, daca sare si la ei??

#60 2009-08-17 20:29:12

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

pai daca e atat de violent incat iti imaginezi ca ar putea indrazni sa se ia de parintii tai, chiar nu inteleg de ce mai stai cu el?!pai tu stai acum cu el de frica??si ce o sa faci?toata viata o sa ti-o petreci langa el doar ptr ca ti-e teama ca o sa dea in tine daca il parasesti?!in tine da oricum, cu diverse ocazii.posibil ca ocaziile astea sa se inmulteasa...stii cum e cu cat mai repede cu atat mai bine.
eu am avut un singur episod cu al meu: nu a dat in mine, dar vroia sa ma impiedice sa ies din casa ptr ca era destul de tarziu si eram si foarte nervoasa si ma tinea de mana..m-a strans destul de tare si m-am invinetit.e drept ca si eu ma tot trageam din mana lui ca sa pot iesi.dar daca am ajunge sa dea in mine chiar maritata si cu 3 copii tot l-as lasa.cel putin asta cred cu tarie acum.sper sa nu ma prostesc pe parcurs

#61 2009-08-17 20:32:10

kat_utza
Sr. member

nu se stie... cand e nervos nu realizeaza ce face... mi-e si frica insa nu vreau ca ai mei sa stie ce-a fost.... pur si simplu sa stie ca nu mai e si sa nu apuce sa afle motivele
voi pune picioul in prag saptamana asta... big_smile

#62 2009-08-17 20:37:04

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

sad kat-uta.tare rau imi pare cand citesc ce scrii despre "relatia"ta

Publicitate

loading...

#63 2009-08-17 20:38:14

kat_utza
Sr. member

sad las` annabel ca va fi bine tongue

#64 2009-08-17 21:05:35

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

kat_utza, tare rau imi pare ca esti asa ...
Fii fata mea curajoasa k nu meriti sa traiesti asa! Sincer, eu nu stiu ce inseamna sa iei o palma de la 4 ani si pana la 23...Si nici nu vreau sa trec prin asta. Dak s-ar intampla si maritata cum sunt nu m-as uita inapoi.
O relatie in care "frica" inlocuieste "respectul" ca sa nu mai zic de "iubire..." nu duce nicaieri...decat poate la spital.
Fii tare si lasa-l, nu e pt tine!

Iubesc si sunt iubita

#65 2009-08-17 21:22:00

allysa
Full member
Inregistrat: 2008-07-05

din pacate sunt atat de multe cazuri de acest gen ... eu una ma ingrozesc zilnic. acum cateva zile, am vazut la tv o tipa, care in final cred ca a si murit, adusa la spital in ultimul hal. nu am vazut in viata mea asa ceva. o batuse un dobitoc de iubit ore intregi, o arsese cu tigara, ce nu ii facuse. jur ca nu am stiut, pe picioare, unde-i pielea ei si unde-i vanataie.

am si eu o amica, am mai povestit de altfel, trosnita de iubit acum cateva luni. o lasha si o fraiera, s-a dus tot ea dupa el sa-l impace ca el a dat in ea. imi venea s-o bat si eu o tura.

kat, ceea ce zic fetele, sa te rupi de el, trebuia sa faci in secunda 2 cand ti-ai revenit din socul de a fi primit o palma de la cel pe care il numesti iubitul tau. ca tu ai trecut peste si te consolezi in prezent prin a-i aplica si tu, cu cata forta ai, lovituri, nu este o gandire sanatoasa. probabil el nici macar nu simte, te simte ca o musca ce il bazaie sau il pisca. nu se compara lovitura de barbat cu cea de femeie, oricat de voinica ar fi. si nu vorbim de lovitura in sine, cat de gest. eu te sfatuiesc asa: tu esti mai slaba din fire, am inteles. intr-un moment in care tu gandesti corect si vrei sa-l dai dracului pentru totdeauna, mergi la parintii tai, la mama, la tata, spune ce s-a intamplat. cu siguranta parintii nu te vor mai lasa sa iti schimbi decizia, sa dai inapoi si sa te intorci la el. chiar daca tu crezi ca le faci rau daca ei afla, gandeste-te cat rau, inzecit poate, le vei face peste ani si ani in care tu vei lua bataie si ei ar afla ce viata duci.

#66 2009-08-17 21:28:43

mya_mya
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-03-18

puss kat_uta,stai bine si analizeaza situatia pentru ca esti tare indecisa si pe alocuri te contrazici.spuneai ca atunci cand e nervos nu stie ce face.tu de fapt in subconstientul tau ii cauti scuze.asta ar insemna ca de fiecare data cand are nervi ar trebui sa stai ascunsa de teama sa nu ti-o iei peste bot?iar in legatura cu faptul ca te-ar cauta...si ce?daca esti sigura pe tine ii faci fata fie ca iti vorbeste frumos fie ca e agresiv.iar in legatura cu parintii,orice ar fi ei iti vor tine partea pentru singurul fapt ca esti fiica lor si te adora.nu cred ca si-ar dori sa te stie abuzata fizic ori psihic.ai grija sa nu ajungi sa confuzi sentimentele intr-o buna zi asa cum mi s-a intamplat si mie.spui ca il iubesti,insa odata ce iubesti un barbat iti faci si planuri de viitor cu el nu?adica asa mi se pare logic,nu vezi viitorul fara partener.pe cand tu nu,nu ai.si chiar daca ai avea e posibil ca niciodata sa nu se intample ce iti doresti tu(casatorie,copii,etc)insa macar visezi la asta,iti imaginezi,iti doresti.insa dupa cum am spus si ai spus si  tu, nu ai nici un plan de viitor in legatura cu relatia ta.si neavand nici un plan,nedorindu-ti nimic de la voi unde duce?nu cumva la despartire?ce o sa va mai lege peste 2-3 ani in afara de sex?tu o sa ai job-ul tau,el pe al lui,o sa va mai intalniti din cand in cand sa mai schimbati impresii si.....?pana cand si pana unde?
eu nu incerc sa te conving de nimic si nici nu iti dau sfaturi.o sa faci cum stii tu mai bine.insa retine:cateodata e mai bine sa gandesti cu capul deca cu inima!

"Traind in cercul vostru stramt
Norocul va petrece
Ci eu in lumea mea ma simt       
Nemuritor si rece"

#67 2009-08-17 21:28:43

kat_utza
Sr. member

nu le pot spune... si aleg asta..
nu vor mai exista ani si ani... voi incerca sa pun capat cat mai curand...

mya imi faceam planuri, si chiar ziceam unei prietene sa ma fereasca sa ma casatoresc... el isi facea planuri, i-a spus mamei lui de nunta... dar fara sa vb cu mine
oricum... nu ma simt implinita langa el... il voi lasa...

Ultima oara a fost editat de kat_utza (2009-08-17 21:39:19)

#68 2009-08-17 21:35:07

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Eu am avut o fosta colega care era cu un tip foarte gelos si se certau ca chiorii. Inca sunt impreuna, desi stiu ca el arunca si palme. Nu am inteles niciodata situatia, eu as pleca imediat. Ne-am rugat atatea fete de ea, prietene f bune sa il lase, dar nimic.

Din acest motiv nu o sa ii dau nici un sfat katutei, si nu o sa ii spun de ce ar trebui sa il lase. Sunt sigura ca stie, numai ca nu vrea inca si nimic din ce spunem nu o sa o convinga sa faca pasul asta imediat. Totusi, sper sa nu continue relatia la nesfarsit  de frica.

#69 2009-08-17 21:35:27

allysa
Full member
Inregistrat: 2008-07-05

sa dea Domnul sa faci asta
pentru binele tau, gandeste-te, gandeste-te si iar gandeste-te. nu e vorba ca va certati din prostii si sa pui in balanta cu momentele frumoase. te loveste, atat sa te gandesti. ca s-a stricat balanta de tot, "te loveste" e ca o piatra de nu stiu cate tone in balanta ta.

#70 2009-08-17 21:41:47

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

kat_utza cati ani aveti?

expect the worst , hope for the best!

#71 2009-08-17 22:16:42

skumpi
Vizitator

problema e ca au fost...sunt si vor fii mereu femei care se vor lasa calcate in picioare de astfel de animale... insa parerea mea e ca nu e vinovat doar " barbatu " in astfel de cazuri.... ci si femeia aia care sta, accepta si se complace in situatia asta`.

#72 2009-08-17 22:21:31

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

am avut o prietena aproape in situatia ta. diferenta este ca ea s-a despartit de nemernic imediat cum ala a inceput s-o ameninte, nu s-o si bata. am scris pe forum, de fapt am cerut ajutorul in numele ei pt ca ala p luase razna rau de tot, o suna si ii spunea ca daca o prinde o nenoroceste, o joaca in picioare. cand am iesit cu ea, cred ca m-a plimbat prin tot orasul pt ca "nu stam bine ca pe aici se mai plimba prietenul lui X" (ala cu care statuse ea), "terasa asta ii place lui X, daca apare pe aici" samd. pana si-a dat seama fata ca nu poate sta asa cu frica, practic nu era in siguranta niciunde afara pt ca ala mai si cunostea jumate din oras si nu erau usa de biserica nici unul. a hotarat sa-si ia inima in dinti, a inceput sa iasa iar, sa mearga prin cluburi pana s-au intalnit. mi-a spus ca i s-au inmuiat picioarele de frica, dar s-a tinut pe pozitie, nu l-a bagat in seama. s-a dus la ea, a inceput cu amenintari, dar i-a taiat-o scurt si i-a spus ca nu ii frica de el, poate s-o caute, s-o sune, s-o ameninte pana o muri, pe ea n-o intereseaza. i-a inchis baietasului gura imediat. deci asa cum au spus si fetele, curaj! doar asta iti mai trebuie. lasa-l sa te caute, sa ameninte cat o vrea, sa te sune etc. odata si-o data se va satura daca nu ii vei raspunde deloc. el e asa disperat sa nu te desparti de el pt ca s-a obisnuit cu tine, esti langa el cand se enerveaza deci are pe cine sa se descarce, sa mai dea cate o palma etc. suna neplacut, dar nu te iubeste, nu te roaga sa ramai cu el pt ca tine la tine, ci pt ca a vazut ca se poate purta cum vrea cu tine. imi pare rau ca l-ai intalnit si a trebuit sa treci prin asta, dar tu esti singura care poate imbunatati lucrurile. bafta puss

bebe V., soarele si luna

#73 2009-08-17 22:30:09

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

la mine in familie nu exista violenta, batai si nici in relatia cu iubitul. mi a dat odata o palma in gluma, ca ne "bateam" si am simtit ca se zguduie pamantul cu mine... bineinteles ca apoi i am dat cu toata puterea cateva tongue
deci nici nu vreau sa mi imaginez cum ar fi sa mi dea vreodata una "reala"
cred ca l as omori... in mine nu da nimeni diablo dar mai ales un barbat.

mi se pare ca doar barbati frustrati si distrusi ar putea sa si manifeste "autoritatea" lovind o femeie, care nu are nicio aparare, are din start mai putina forta decat el...
poate sunt multe fete care si o fac cu mana lor, dar trebuie sa tineti cont ca sunt foarte multe femei care pur si simplu nu au incotro sa se duca, au copii, nu au bani, etc. viata nu e numai roz,asa ca oricat de dureros ar parea sunt femei care sufera si indura astfel de soti, nu pt ca ar fi extraordinar de indragostite, ci pt ca nu au alta varianta

si statul ce face, le primeste o luna, doua si apoi?
nu zic ca procedeaza corect, Doamne fereste...

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#74 2009-08-17 22:37:32

the.duchess
Full member
Inregistrat: 2009-08-06

carmen_21 a scris:

cred ca l as omori... in mine nu da nimeni diablo dar mai ales un barbat.

total de acord....

Ultima oara a fost editat de the.duchess (2009-08-17 22:38:07)

i`m tryin` to do good, but the devil's fuckin` with me..

#75 2009-08-17 22:44:53

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

pai pana si animalele daca sunt batute reactioneza -musca, zgarie... da un om
si eu sunt mai "salbatica", am reflexe d`astea  chicot  normal ca n as putea sa bat un barbat dar una la "oo" si un pumn cu toata puterea in stomac as putea

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#76 2009-08-17 22:56:53

Joy'n'Happiness
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

eu una nu as accepta niciodata o palma de la partener, indiferent de  situatie, indiferent dak am gresit, nu ar exista niciun motiv in lumea asta pt care sa-l iert pt gestul sau..dak nu as fi casatorita m-as desparti de el de urgenta, iar dak as fi casatorita l-as denunta la politie pt violenta domestica.. eu una cred vorba aia k dak a avut curajul sa-ti dea o palma , cu siguranta va urma si a 2a... nu accept ideea a fi batuta, mi se pare un gest abominabil...

Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages
When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.