|
Nu esti logat.
De la prima palma data ...din "dragoste"...la spital!!!-4#58 2009-08-17 20:19:22
Re: De la prima palma data ...din "dragoste"...la spital!!!ei na dar ce e ? e din lumea interlopa de ti-e asa de frica? Offline #59 2009-08-17 20:22:06
Re: De la prima palma data ...din "dragoste"...la spital!!!ce pot sa-i fac eu ruxanda?? am 42 de kg, 1.60 Offline #60 2009-08-17 20:29:12
Re: De la prima palma data ...din "dragoste"...la spital!!!pai daca e atat de violent incat iti imaginezi ca ar putea indrazni sa se ia de parintii tai, chiar nu inteleg de ce mai stai cu el?!pai tu stai acum cu el de frica??si ce o sa faci?toata viata o sa ti-o petreci langa el doar ptr ca ti-e teama ca o sa dea in tine daca il parasesti?!in tine da oricum, cu diverse ocazii.posibil ca ocaziile astea sa se inmulteasa...stii cum e cu cat mai repede cu atat mai bine. Offline #61 2009-08-17 20:32:10
Re: De la prima palma data ...din "dragoste"...la spital!!!nu se stie... cand e nervos nu realizeaza ce face... mi-e si frica insa nu vreau ca ai mei sa stie ce-a fost.... pur si simplu sa stie ca nu mai e si sa nu apuce sa afle motivele Offline #62 2009-08-17 20:37:04
Re: De la prima palma data ...din "dragoste"...la spital!!!kat-uta.tare rau imi pare cand citesc ce scrii despre "relatia"ta Offline Publicitateloading...
#63 2009-08-17 20:38:14
Re: De la prima palma data ...din "dragoste"...la spital!!!las` annabel ca va fi bine Offline #64 2009-08-17 21:05:35
Re: De la prima palma data ...din "dragoste"...la spital!!!kat_utza, tare rau imi pare ca esti asa ... Iubesc si sunt iubita Offline #65 2009-08-17 21:22:00
Re: De la prima palma data ...din "dragoste"...la spital!!!din pacate sunt atat de multe cazuri de acest gen ... eu una ma ingrozesc zilnic. acum cateva zile, am vazut la tv o tipa, care in final cred ca a si murit, adusa la spital in ultimul hal. nu am vazut in viata mea asa ceva. o batuse un dobitoc de iubit ore intregi, o arsese cu tigara, ce nu ii facuse. jur ca nu am stiut, pe picioare, unde-i pielea ei si unde-i vanataie. Offline #66 2009-08-17 21:28:43
Re: De la prima palma data ...din "dragoste"...la spital!!! kat_uta,stai bine si analizeaza situatia pentru ca esti tare indecisa si pe alocuri te contrazici.spuneai ca atunci cand e nervos nu stie ce face.tu de fapt in subconstientul tau ii cauti scuze.asta ar insemna ca de fiecare data cand are nervi ar trebui sa stai ascunsa de teama sa nu ti-o iei peste bot?iar in legatura cu faptul ca te-ar cauta...si ce?daca esti sigura pe tine ii faci fata fie ca iti vorbeste frumos fie ca e agresiv.iar in legatura cu parintii,orice ar fi ei iti vor tine partea pentru singurul fapt ca esti fiica lor si te adora.nu cred ca si-ar dori sa te stie abuzata fizic ori psihic.ai grija sa nu ajungi sa confuzi sentimentele intr-o buna zi asa cum mi s-a intamplat si mie.spui ca il iubesti,insa odata ce iubesti un barbat iti faci si planuri de viitor cu el nu?adica asa mi se pare logic,nu vezi viitorul fara partener.pe cand tu nu,nu ai.si chiar daca ai avea e posibil ca niciodata sa nu se intample ce iti doresti tu(casatorie,copii,etc)insa macar visezi la asta,iti imaginezi,iti doresti.insa dupa cum am spus si ai spus si tu, nu ai nici un plan de viitor in legatura cu relatia ta.si neavand nici un plan,nedorindu-ti nimic de la voi unde duce?nu cumva la despartire?ce o sa va mai lege peste 2-3 ani in afara de sex?tu o sa ai job-ul tau,el pe al lui,o sa va mai intalniti din cand in cand sa mai schimbati impresii si.....?pana cand si pana unde? "Traind in cercul vostru stramt Norocul va petrece Ci eu in lumea mea ma simt Nemuritor si rece" Offline #67 2009-08-17 21:28:43
Re: De la prima palma data ...din "dragoste"...la spital!!!nu le pot spune... si aleg asta.. Ultima oara a fost editat de kat_utza (2009-08-17 21:39:19) Offline #68 2009-08-17 21:35:07Re: De la prima palma data ...din "dragoste"...la spital!!!Eu am avut o fosta colega care era cu un tip foarte gelos si se certau ca chiorii. Inca sunt impreuna, desi stiu ca el arunca si palme. Nu am inteles niciodata situatia, eu as pleca imediat. Ne-am rugat atatea fete de ea, prietene f bune sa il lase, dar nimic. Offline #69 2009-08-17 21:35:27
Re: De la prima palma data ...din "dragoste"...la spital!!!sa dea Domnul sa faci asta Offline #70 2009-08-17 21:41:47
Re: De la prima palma data ...din "dragoste"...la spital!!!kat_utza cati ani aveti? expect the worst , hope for the best! Offline #71 2009-08-17 22:16:42
Re: De la prima palma data ...din "dragoste"...la spital!!!problema e ca au fost...sunt si vor fii mereu femei care se vor lasa calcate in picioare de astfel de animale... insa parerea mea e ca nu e vinovat doar " barbatu " in astfel de cazuri.... ci si femeia aia care sta, accepta si se complace in situatia asta`. #72 2009-08-17 22:21:31
Re: De la prima palma data ...din "dragoste"...la spital!!!am avut o prietena aproape in situatia ta. diferenta este ca ea s-a despartit de nemernic imediat cum ala a inceput s-o ameninte, nu s-o si bata. am scris pe forum, de fapt am cerut ajutorul in numele ei pt ca ala p luase razna rau de tot, o suna si ii spunea ca daca o prinde o nenoroceste, o joaca in picioare. cand am iesit cu ea, cred ca m-a plimbat prin tot orasul pt ca "nu stam bine ca pe aici se mai plimba prietenul lui X" (ala cu care statuse ea), "terasa asta ii place lui X, daca apare pe aici" samd. pana si-a dat seama fata ca nu poate sta asa cu frica, practic nu era in siguranta niciunde afara pt ca ala mai si cunostea jumate din oras si nu erau usa de biserica nici unul. a hotarat sa-si ia inima in dinti, a inceput sa iasa iar, sa mearga prin cluburi pana s-au intalnit. mi-a spus ca i s-au inmuiat picioarele de frica, dar s-a tinut pe pozitie, nu l-a bagat in seama. s-a dus la ea, a inceput cu amenintari, dar i-a taiat-o scurt si i-a spus ca nu ii frica de el, poate s-o caute, s-o sune, s-o ameninte pana o muri, pe ea n-o intereseaza. i-a inchis baietasului gura imediat. deci asa cum au spus si fetele, curaj! doar asta iti mai trebuie. lasa-l sa te caute, sa ameninte cat o vrea, sa te sune etc. odata si-o data se va satura daca nu ii vei raspunde deloc. el e asa disperat sa nu te desparti de el pt ca s-a obisnuit cu tine, esti langa el cand se enerveaza deci are pe cine sa se descarce, sa mai dea cate o palma etc. suna neplacut, dar nu te iubeste, nu te roaga sa ramai cu el pt ca tine la tine, ci pt ca a vazut ca se poate purta cum vrea cu tine. imi pare rau ca l-ai intalnit si a trebuit sa treci prin asta, dar tu esti singura care poate imbunatati lucrurile. bafta V., soarele si luna Offline #73 2009-08-17 22:30:09
Re: De la prima palma data ...din "dragoste"...la spital!!!la mine in familie nu exista violenta, batai si nici in relatia cu iubitul. mi a dat odata o palma in gluma, ca ne "bateam" si am simtit ca se zguduie pamantul cu mine... bineinteles ca apoi i am dat cu toata puterea cateva Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #74 2009-08-17 22:37:32
Re: De la prima palma data ...din "dragoste"...la spital!!!
total de acord.... Ultima oara a fost editat de the.duchess (2009-08-17 22:38:07) i`m tryin` to do good, but the devil's fuckin` with me.. Offline #75 2009-08-17 22:44:53
Re: De la prima palma data ...din "dragoste"...la spital!!!pai pana si animalele daca sunt batute reactioneza -musca, zgarie... da un om Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #76 2009-08-17 22:56:53
Re: De la prima palma data ...din "dragoste"...la spital!!!eu una nu as accepta niciodata o palma de la partener, indiferent de situatie, indiferent dak am gresit, nu ar exista niciun motiv in lumea asta pt care sa-l iert pt gestul sau..dak nu as fi casatorita m-as desparti de el de urgenta, iar dak as fi casatorita l-as denunta la politie pt violenta domestica.. eu una cred vorba aia k dak a avut curajul sa-ti dea o palma , cu siguranta va urma si a 2a... nu accept ideea a fi batuta, mi se pare un gest abominabil... Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|